Kyllä se nyt vaan on myönnettävä, että kevään edetessä ja valoisan ajan pidetessä ei tahdo jäädä senkään vertaa aikaa kirjoitella, kuin talvella ;)  Täällä maalla, kun on aina jotain tehtävää ja varsinkin nyt vielä, kun pihapiiri ei ole läheskään valmis. Kesän aikana pitäisi saada valmiiksi viime kesänä aloitettu terassi, kivetykset, nurmikenttä ja sitten se minulle niin tärkeä aksakentän pohja! Onneksi tuo pelto on sen verran suuri, että siinä on mukavasti tilaa myös kenttää varten. Toivon mukaan loppukesästä on tänne sitten laittaa kuvia valmiista aksakentästä :)

Tämä vuosi tulee näyttelyiden osalta olemaan meidän jengillä hyvinkin hiljainen. Vuoden ensimmäinen näytelmä käytiin katsastamassa Tompan kera harjavallassa, josta irtosi EH. Noh, Tomppa nyt on välillä hieman turhan ylpeä tuosta peräsimestään......  Seuraava näyttely näillä näkymin tulee olemaan vasta heinäkuun lopulla. Pääerikoisnäyttely jää meiltä tänä vuonna väliin. Caran turkki ei ole vielä valmis, joten miksi viedä sitä kesken turkin kasvatuksen yhtään mihinkään.

Kuuran juoksu sekoitti kisakalenterimme hetkeksi ja muutamat pippalot jäivätkin väliin. Nyt sitten kuitenkin on tarkoitus liidellä oikein kunnolla, mikäli Kuuran jalka antaa myöden. Vaasassa kävimme nyt lauantaina reilun kuukauden treenitauon jälkeen hakemassa kaksi hyllyä ja yhden yliaika nollan. Tällä irtosi sitten 2.sija. Koiralla oli kivaa ja se on aina se pääasia. Rannekaan ei kisan jälkeen vaivannut :) Toivonkin nyt, että saisimme unohtaa tuon venähdyksen ja keskittyä täysillä molempien rakastamaan lajiin.