Eilen oltiin hallilla viikkotreeneissä, kiire vaan pukkasi päälle, enkä ehtinyt tänne raporttia kirjaamaan ;)

Artun kanssa sujuu vaan entistä paremmin....suoraan sanottua pelottaa, miten se mahtaa "räjähtää" käsiin ensi vkonloppuna kisoissa, kun treenit ovat menneet nyt niin pahuksen hyvin? Vai mahtaisiko se nyt vaan vihdoin ja viimein alkaa edistyä ;) Lähtötilanteet olivat hallittuja ja rauhallisia. Tällaisina kun saisi ne pidettyä  myös kisoissa! Tiedän, että niin pitkällä emme vielä ole, joten sen suhteen en ota suurempia paineita kisaa ajatellen.

Kuura suoriutui radasta rauhallisen varmasti. Kunhan vain muistan, että se ei vielä osaa hakea esteitä kuten isoveljensä.  Pussia otettiin nyt radan viimeisenä esteenä. Alkuun ei nostettu kangasta laisin ja Kuura sitten palasikin pussista takaisin...ei luottanut siihen, että sieltä läpi pääsisi. Pari kertaa kun raotettiin viitisen senttiä, sujui pussi sitten lipulta jo ihan maassa ollen.

Kiran kanssa treenasimme nyt toistamiseen ja ihan mukavasti tuo pelasi. Kepeillä pitää muistaa käskyttää koko ajan ja varmistaa ,että viimeinenkin keppi tulee pujotelluksi. Ohjattavuus hyvä. Kira tekee vielä hieman laajempia kaarroksia kuin  velipoikansa, joten ohjaamisessa tämä täytyy huomioida. Taakaleikkauksia Kira ei kestä ainakaan minulta, joten niitä tulee välttää kisoissa. Joskaan en usko että ykkösen hyppärillä niitä nyt kauheasti olisikaan.....

Pikkasen jännittää tuleva kisa kolmen koiran kanssa. Tärkeintä nyt on, että muistaa nollata päänsä jokaisen jälkeen sillä kaikki ovat erilaisia ohjattavia :-)